4 Ocak 2017 Çarşamba

Tom Ford- Oud Wood EDP / 2007


























Tom Ford Oud Wood parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tom Ford- ABD moda firmasıdır. Şimdi öd ağacı / ahşabı temasını kullanan Tom Ford- Oud Wood isimli parfümü yorumlayacağız. Kremsi, tatlı, yumuşak ve yapay esintileri var. Baharatlar, odunsu notalar vanilya ile biçimlenmekte. Oryantal- odunsu grupta gösterilmiş.

Öd ağacı, gül ağacı, kakule, sichuan biberi, sandal ağacı, vetiver, tonka fasülyesi, vanilya ve amber notalarına yer verilmiş.

Tom Ford- Oud Wood ismini taşıyan parfümü, biz öd ağacı teması üzerinden değerlendirmek istiyoruz. Öd ağacı başlangıç ve orta bölümde etkilidir. Genel yapısı tatlı, kremsi, ilacımsı ve yapay vurgularla belirlenir. Açılışta tatlı- biberli baharatlarla birlikte verilmiştir. Orta katmanda ise kremsi tonlarda odunsu notalar ve vanilya ile harmanlanmıştır.

Tom Ford- Oud Wood- hepsi de yapay, sentetik ve plastik etkilerle belirlenen odunsu notalara ( sedir ağacı- sandal ağacı ) sahiptir. Biberli baharatları kakule ve kırmızı biber olduğunu tahmin ediyoruz. Vanilya ve tonka fasülyesi, şekerli bir tatlılık yaratmakta.

Tom Ford- Oud Wood- dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Akşam, soğuk hava ve sonbahar- kış kokusudur. Bu minvalde açık hava- dış mekân davet ve toplantıları ile gece eğlencelerine uygundur. Fark edilirlik her zaman yoğundur. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kalıcıdır. Tene yakın durmayı tercih eder. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiştir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder