31 Temmuz 2019 Çarşamba

Calvin Klein- Reveal For Women EDP / 2014




Calvin Klein Reveal For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Reveal- ortaya çıkarmak, belli etmek.

Calvin Klein ABD modasının temsilcilerindendir. Calvin Klein Reveal For Women, kadın ve erkek kullanımına uyan modern bir kokudur. Çiçeksi- odunsu/ misk kategorisine verilen bu parfüm, çiçek, odunsu notalar, biberli baharatlar barındırır. Ve ilginç bir biçimde tuzludur.

Üst notada tuz, pembe biber, karabiber, beyaz biber; ortada iris, ambergris; alt notada sandal ağacı, kaşmir ağacı, vetiver ve misk olarak notalar açıklanmış.

Açılış tuzlu bir yapıdadır. Biberli baharatlar modern etkiler verir= Tatlı kırmızı biber ve karabiber baskındır. Sonra yoğun, güçlü ve biraz da pudramsı menekşe ve iris tarzında çiçeksi notalar hissettim. Devamında yumuşak odunsu notalar ( baskın vetiver, sandal ağacı ), misk ve amber var= Kremsi, yumuşak ve tatlı esintiler yayar. Meyvemsi baharat akorları alınır. Parfüm tenden ayrılır.

Tene yakın durur. Her mevsim kullanılır. Fark edilirliği başta yüksektir. Sonra tene oturup, kendini sadece sahibine belli eder. Başlangıçtaki tuzluluk, parfümün geneline şöyle böyle nüfuz etmiştir. Ne ki, dengeli bir tatlılık da vardır. Notalar uyumlu, rafine, doğal hissiyat vermekte. Aşırılık, dengesizlik yok. Kalite, güzellik ve lüks anlayışlar mevcuttur. Genel beğeniye uygundur.

Tenimde kalıcılığı tuzlu biber harmanıyla, günün üçte ikisi için geçerli oldu. Günlük kullanım kokusudur. Yaz geceleri, soğuk havalar, akşam vakti, sonbaharın başları gibi zaman dilimlerinde sizi memnun edecektir. Bende dozaj konusunda sıkıntı olmadı. Bolca uyguladım. Davet, kokteyl ve açık hava gezmeleri için idealdir.

Calvin Klein Reveal For Women' ın şişesi de modern bir tasarım olmuş. Dikdörtgene yakın kare biçimindedir. Bu kare formlu şişeyi çaprazlamasına ortadan ikiye kestiğinizde, elinizde iki adet ters üçgen şekil kalıyor= Kapak ve şişe. İkisi de çok kalın, ağır ve dolgun yapıdadır. Esansa ve özellikle şişe ve kapak formuna çok emek verilmiş. Modern ve aynı zamanda minimal bir zevki yansıtıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

3 yorum: