19 Aralık 2017 Salı

Honour 79 Handmade - No. 6

























Honour 79 Handmade- No. 6 parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com


Kendi markamız olan Honour 79 Handmade parfümlerini yorumlamaya devam ediyoruz. Bugünkü konumuz, Honour 79- No. 6 isimli parfüm olacak.


Honour 79- No. 6 isimli parfümün keskin çam reçineli tatlı baharatlardan ( tarçın- kakule- zencefil ) oluşan katmanı, kalıcılık ve fark edilirlik bakımından çok yoğun ve güçlüdür. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Devamında odunsu amber ve ağaç reçineleri sentezi gelecektir. Bunu kısaca paçuli ve aselbent / laden reçinesi olarak açıklayabiliriz. Böylece çabuk terleyen yağlı tende gün boyu saldırgan bir kalıcılık yapar. Dengeli sıkılması ( üç- dört fıs ) gerekir. Fark edilirliği her daim yoğundur.

Honour 79- No. 6- klasik sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde ideal bir kullanım sağlayacaktır. Aromalar baharatlı ve odunsu amber katmanlı olarak sırasıyla tene yerleşiyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Açıklama : Honour 79 parfümlerinde kalıcılık sağlamak için delux / yoğun esans kullanılmaktadır.


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder