23 Nisan 2024 Salı

Oda Parfümü Satışlarımız & Alkolsüz Esans Satışlarımız




Oda Parfümlerimizin satışına başlanmıştır. Fiyat : 120 cc boyda- 1040 liradır.

Sipariş için : onurr.cetin@gmail.com

Oda Parfümlerimiz :

- 120 cc. boyda cam şişede ve bambu çubuklu olarak satılmaktadır.
- Bulunduğu odayı gün boyu kokulandırmaktadır.

- Deluxe kalite yoğun esanslıdır.


Çeşitlerimiz :

A

Aqua Fresh- Aqua Rain- Aromatic

C

Clean Homme

E

Egzotic Fruits ( Egzotik Meyveler )

G

Garden Rose ( Bahçe Gülü )- Gold Mango- Green Tea ( Yeşil Çay )

H

Havana ( Havana Tütünü )

J

Jasmin ( Yasemin )

L

Lavander ( Lavanta )- Lavander & Daisy ( Lavanta & Papatya )- Lilly ( Leylak )

M

Marine

O

Ocean ( Okyanus )

P

Pomegranade ( Nar )

S

Sandal Wood ( Sandal )

Soft Rain

T

Tropical

Turkish Coffee

V

Vanillia ( Vanilya )

W

Water Melon ( Karpuz )



ALKOLSÜZ ESANS SATIŞLARIMIZ

Sayın takipçilerimiz, yurt dışındaki saygın tedarikçilerden temin ettiğimiz alkolsüz esanslarımızın satışına başlanmıştır.

Fiyatımız : Esanslarımız gramı 50 liradan satıştadır. En az 10 gram sipariş edebilirsiniz.

* Makam-ı İbrahim : Tatlı, kremsi ve yumuşak bir  esanstır. Baharatlı çikolata tonlamaları vermektedir. Çok lüks, konforlu, kalıcı, güçlü, fark edilir ve zengin bir kokudur. Tene oturunca hayvansal misk kokuları yayar. Derinlerde ise yağlı, keskin ve çok kaliteli öd ağacı teması vardır.

* Arabic Oud : Arap tandanslı bir kokudur. Bu kokuda zengin geleneksel Arap esansları ile kaliteli öd ağacı kaynaşmıştır. Kalıcı, yoğun, güçlü bir kokudur. Dengeli bir tatlılık vardır. Paçuli, safran, reçine, zencefil, tütsü, misk, mür yağı, hafif bir gül, kadifemsi zambak, keskin bir öd ağacı bu kokunun zengin harmanını oluşturur. Arap parfümlerinde hammadde olarak kullanılır.

* Sandal Ağacı : Doğulu parfümlerde kullanılan özel bir kokudur. Amber- vanilya- tatlı baharat- odunsu notalar kombinasyonuyla beğenilecektir. Tene yerleşince, çok güzel ve lüks bir baharatlı sandal teması vardır. Yoğun, güçlü ve keskin aromaları ile takdir edilir.

* Arabic Oriental : Doğulu bir parfümdür. Tatlı, kremsi, yumuşak vurgular yapar. Yoğun, kalıcı ve tene oturduğunda güzelleşen bir yapısı vardır. Koku formu ise zencefil, öd ağacı, yapışkan vanilya, paçuli, safran, reçine, amber ve aromatik otları algılayabileceğiniz bir yöndedir.

* Beyaz Misk : Özbekistan dağlarında yaşayan erkek ceylanlardan elde edilen bir koku olarak, dünyanın en kaliteli misk esansıdır. Şuruplu, tatlı, yapışkan, mumsu ve ferah bir kokudur. Yasemin, frezya ve zambak gibi yumuşak ve kremsi çiçeklerle harmanlanıp, modern parfümlerde kullanılmaktadır. İçeriğinde gül, yasemin, menekşe gibi yumuşak ve sabunsu çiçekler, meyvemsi baharatlar ve kaşmir- sandal ağacı gibi değerli aromalar vardır.

* Incense Oud : Tütsülü öd ağacı vurguları yapar. Geleneksel Arap parfümlerinin değerli malzemesidir. Baharat- ağaç- reçine biçiminde üçlü koku karakteriyle beğeniliyor. Yağlı, keskin, yoğun, güçlü ve fark edilir bir esanstır. Misk, biber, kimyon, tarçın, safran, iris çiçeği, tütsü, deri, sedir- sandal sentezi, mür yağı, tonka fasülyesi, misk yağı, vanilya ve paçuli aromaları çok güzeldir.

* Hot Chocolate : Portakallı- vanilyalı kek ve kurabiyeleri ve sıcak çikolataları andıran kokusuyla beğeniliyor. Baharatlı- gurme tarzı parfümlerde kullanılır. Limon, portakal, vanilya, hindistan cevizi aromalarıyla afrodizyak etkiler yapar. Yoğun ve güçlüdür. Tene oturunca yoğun portakal kokusu ile belirginleşir.

Siparişleriniz için bana mail gönderiniz : 

onurr.cetin@gmail.com

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil