10 Aralık 2019 Salı

Chloe- Chloe Eau de Parfum / 2008



























Chloe- Chloe Eau de Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chloe- Fransız moda markasıdır. Chloe- Chloe Eau de Parfum isimli kokuyu inceleyeceğiz. Tatlı, yumuşak, kremsi ve yapay esintileri var. Çiçeksi, meyveli, odunsu ve vanilyalı koku nüansları içermektedir. Oryantal- çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- şakayık, frezya, aslan meyvesi,

Orta- gül, zambak, manolya,

Alt- amber, sedir ağacı.

Chloe- Chloe Eau de Parfum- yumuşak ve tatlı tonlamalarla meyveli ve çiçeksi başlangıç yapıyor. Kremsi vanilya ve yapay sedir ağacı ile kapanışa geliniyor. Açılışta bir harman ve sentez var. Sonda vanilyadan ötürü şekerli tatlılık veriyor. Şakayık, gül, frezya ve menekşe gibi yumuşak ve beyaz çiçekler, klasik kadın parfümü biçimlenmesini gösteriyor. Tatlı- kırmızı meyveler ( çilek, böğürtlen ), açılışta kısa süre etkilidir. Sonra çiçekler ağırlığını koyar. Sade, basit ve düz çizgide giden bir kokusu var. Notalar başarılı geçişler yapmış. Ama şekerli tatlılık iyi olmamış.

Chloe- Chloe Eau de Parfum- hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Tene yakın durur. Günlük kullanım, sosyal ve ilkbahar- yaz sezonu için düşünülecektir. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder