9 Mayıs 2019 Perşembe

Burberry- My Burberry For Women EDT / 2015


















Burberry- My Burberry For Women EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.


Burberry- İngiliz moda markasıdır. Burberry- My Burberry For Women isimli parfümü değerlendireceğiz.

Tatlı, kremsi ve yumuşak yapıdaki parfüm, beyaz çiçek, misk, vanilya ve tatlı meyvelerle şekillenmekte. Meyveli- çiçeksi grubuna girebilir.

Burberry My Burberry- bana yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerinin kokusunu hatırlattı. Bu yönüyle Estêe Lauder- Pleasures For Women benzeri bir kokudur.

Üstte limon çiçeği, tatlı bezelye, ortada frezya, şakayık, şeftali çiçeği, alt notada gül, yosun ve misk yer almakta.

Burberry- My Burberry, turunçgiller ve tatlı meyvelerle açılıyor. Tatlı, fresh ve tropik meyveli bir başlangıç olmuş. Limon, bergamot, şeftali, ananas, mango gibi tahminlerimiz oldu. Hemen sonra ferah ve enerjik aromatik otlar geliyor. Kişniş ve adaçayı olabilir. Devamında yumuşak ve kremsi çiçekler algılanır. Yasemin, gül, frezya, manolya, leylak olarak düşünmekteyiz. Beyaz çiçek harmanı ve aromatik otlar birbirine karışmakta. Islak, nemli, otsu rayihalar takdir edilmekte. Son kısımda da aynı yapı büyük ölçüde sürmekte. Yalnızca misk ve vanilya buradaki farklılığı sağlayan notalardır.

Burberry- My Burberry- genelde dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk yerleşir ve güzel kokar. Genel beğeniye hitap eder. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Gün içinde tazelenebilir. Düz çizgide giden ve çok değişmeyen koku karakteri sıkıcı değildir. Her mevsim güvenle kullanılır.

Burberry- My Burberry için kalıcılık değerleri, kaliteli bir kolonya baz alınarak düşünülmelidir. Fark edilirliği ilk anda güçlüdür. Sonra sakinleşir ve tene yakın kalır. Özgürce tene uygulanır. Ben bu parfümü, çok sıcak yaz günlerinde ferahlamak için kullandım. Aromatik ot ve beyaz çiçek harmanı ile canlı, pozitif ve dinamik yapı gösteriyor. Olumlu ve iyimser duygular vermekte. Stres ve gerginlikten arındırmakta. Dikkat ve konsantrasyon sağlamakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder