19 Eylül 2017 Salı

Giorgio Armani- Acqua Di Gio Profumo EDP / 2015
























Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Giorgio Armani- Acqua Di Gio Profumo isimli parfümü konu seçtik. Sabunsu, yumuşak, sucul ve tatlımsı esintileri var. Narenciye, deniz notaları, çiçekler ve odunsu notalar barındırır. Aromatik- akuatik grubunda gösterilmekte.

Üstte bergamot, deniz notaları, ortada sardunya, biberiye, adaçayı, alt notada paçuli ve tütsü aromaları var.

Giorgio Armani- Acqua Dio Gio Profumo- şöyle incelenecektir :

Açılışta ferah, taze ve enerjik narenciye esintileri ve sucul notalar var. Bergamot ve limon daha baskındır. Sonra hafif sabunsu kokularla birlikte, erkeksi yeşil çiçekler sahne almakta. Sabunsu kokuların aromatik otlardan kaynaklandığını düşünürsek, biberiye ve fesleğen tahminleri yapıyoruz. Ne var ki, bu sabunsu hissiyatta çiçeklere de bir pay vermek gerekecektir. Lotus ve leylak gibi, erkeksi- yumuşak çiçekler olabilir. Kapanışta paçuli merkezli yumuşak odunsu notalar var. Buna yumuşak misk ve vetiver eklenebilir. Böylece tenden ayrılmakta. Basit ve minimalist bir koku tarzı var. Kokusu çok değişmeden düz çizgide gidiyor. Genel beğeniye uyacaktır. Orta bölümdeki sucul yeşil karakter, hiç değişmeden hissedilmektedir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar olmuş. Hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşmekte. Aromalar katman halindedir. Temiz ve net biçimde algılanır.

Giorgio Armani- Acqua Di Gio Profumo- günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Kalıcılık ve fark edilirlik için, kaliteli ve ferah bir kolonya baz alınmalıdır. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder